ua en ru

"Запоріжсталь" в 2014 р. направить на підтримку та розвиток спорту 12,8 млн грн

МК "Запоріжсталь" в 2014 р. направить на підтримку та розвиток спорту 12,8 млн грн, у тому числі 2,2 млн грн на подальшу реконструкцію легкоатлетичного манежу - встановлення автономного теплопостачання, системи фотофінішу, реконструкцію внутрішнього освітлення та акустичної системи, розмітки бігових доріжок.

МК "Запоріжсталь" в 2014 р. направить на підтримку та розвиток спорту 12,8 млн грн, у тому числі 2,2 млн грн на подальшу реконструкцію легкоатлетичного манежу - встановлення автономного теплопостачання, системи фотофінішу, реконструкцію внутрішнього освітлення та акустичної системи, розмітки бігових доріжок. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Нагадаємо, комбінат в 2013 р. направив на розвиток спорту 8,5 млн грн, у тому числі 3,5 млн грн на реконструкцію легкоатлетичного манежу.

Відкрите акціонерне товариство "Запорізький металургійний комбінат "Запоріжсталь" виробляє високоякісний сталевий г/к рулон, г/к лист х/к лист х/к рулон товщиною 0,5-8,0 мм з вуглецевих, низьколегованих, легованих і нержавіючих сталей, гнутий профіль, а також сталеву стрічку і жерсть.

Група "Метінвест", гірничо-металургійний холдинг групи СКМ, в липні 2012 р. реалізувала свій опціон на викуп контрольного пакета акцій МК "Запоріжсталь". Після зміни власника, в серпні 2012 р., на комбінаті почалася активна модернізація виробництва.