ua en ru

Рада збільшила видатки на реструктуризацію вугільної промисловості на 185 млн грн

Верховна Рада України збільшила видатки розвитку на реструктуризацію вугільної та торфодобувної промисловості на 185 млн грн.

Верховна Рада України збільшила видатки розвитку на реструктуризацію вугільної та торфодобувної промисловості на 185 млн грн. Це випливає з висновку комітету ВР з питань бюджету щодо законопроекту № 3000 "Про державний бюджет України на 2014 р.", текс якого є в розпорядженні РБК-Україна.

"Збільшити видатки розвитку за кодом..."Реструктуризація вугільної та торфодобувної промисловості" на 185 млн грн ", - йдеться у висновку комітету.

Нагадаємо, народні депутати України сьогодні схвалили без обговорення законопроект № З000 "Про державний бюджет України на 2014 р.". За відповідне рішення проголосували 249 народних депутатів.

Голова комітету з питань бюджету Євгеній Гєллєр запропонував врахувати кілька додаткових пропозицій до законопроекту, зокрема зміни редакцій низки статей і зазначив, що для врахування цих пропозицій необхідно уточнити відповідні показники доходів і видатків за загальним і спеціальним фондами, збалансувавши показники загального фонду за рахунок збільшення зовнішніх запозичень з відповідним корегуванням показників дефіциту і державного боргу.