ua en ru

США встановили мито на імпорт труб нафтогазового сортаменту з України 5,31%

Міністерство торгівлі США встановили мито на імпорт труб нафтогазового сортаменту з України 5,31%.

Міністерство торгівлі США встановили мито на імпорт труб нафтогазового сортаменту з України 5,31%. Про це повідомляє прес-служба компанії "Інтерпайп".

Міністерство оприлюднило попереднє рішення щодо антидемпінгового розслідування. Згідно з постановою Міністерства, на імпорт труб нафтогазового сортаменту з України встановлюється попереднє антидемпінгове мито. Таким чином, з 18 лютого "Інтерпайп" буде поставляти в США труби з митом у розмірі 5,31%.

Оголошений Міністерством торгівлі рівень мита на імпорт труб з ряду країн є попереднім рішенням щодо антидемпінгового розслідування, що почалося в липні 2013 р., проти виробників труб з Філіппін, Індії, Кореї, Саудівської Аравії, Тайваню, Таїланду, Туреччини, В'єтнаму та України. Остаточне рішення у справі буде оголошено орієнтовно 15 серпня 2014 р.

"Інтерпайп" продовжує співпрацювати з уповноваженими органами США з антидемпінговому розслідуванню.

"Інтерпайп" залишається надійним партнером для клієнтів у США, і ми продовжимо постачати їм високоякісну трубну продукцію нафтогазового сортаменту", - коментує комерційний директор "Інтерпайп" Фаді Храйбе.